Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".

HR-23000 Zadar, Put Nina 121 , Tel 023 493 740               Radno vrijeme: Ponedjeljak- Petak 08:00 - 16:00                    E-mail: info@studioraster.hr

Trebate majicu za Vašu tvrtku, caffe bar, udrugu, klub ili događaj, izaberite iz široke palete boja i modela iz našeg kataloga i zatražite ponudu.

 
Digitalna tehnologija je unaprijedila mogućnosti tiska na majicama i pojavile su se mnoge nove metode tiska, ali tradicionalni sitotisak i dalje se dobro drži. Načini tiska poput termo transfera koji uključuju kombinaciju temperature i pritiska mogu biti odlična opcija, ovisno o tome što trebate.
DTG (direct to garment),  je inkjet tehnologija koja može otisnuti vrlo realistične slike i motive na majicu. Majice koje se tiskaju DTG tehnologijom moraju imati sastav od minimalno 50% pamuka. Najveća prednost DTG tiska je u tome što izrada tiska na majice traje svega nekoliko minuta od poslane pripreme. Naš DTG printer može printati i bijelom bojom pa se tako proširuje spektar boja majica koje se mogu tiskati.
Sitotisak
Sitotisak je najprikladnija tehnika tiska kod većih količina, od 20 kom. na više. U sitotisku koristimo boje na bazi vode a otisak se odlikuje dugim vijekom trajanja u svim uvjetima korištenja. Sitotiskom tiskamo i radnu odjeću i odjeću koja zahtijeva veću otpornost na pranje.
 
Flex folija
Još jedna metoda tiska na majice, ujedno i najčešća kada se radi o tisku na sportske dresove ili majice, je tisak termo vinil (flex) folijama. Ovaj postupak zahtijeva korištenje rezača folije koji izreže dizajn ili slova na foliji koji se prešom zalijepe na majicu. Ukoliko imate dizajn u više boja, tada se vinil prethodno printa na solventnom prineru te se naknadno reže na konturnom rezaču i lijepi na majicu. Ovakav način tiska pogodan je za tisak na dresove, torbe, ruksake i sl. 

KATALOG TEKSTILA

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

KONTAKT

 +385 23 493 740

   +385 91 506 9035

   +385 91 300 00 72

   info@studioraster.hr

    studioraster.hr

INFO:

Tiskarski obrt

Studio Raster

Put Nina 121

23 000 Zadar, HR

OIB: 86463306255