Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće (eng. „cookies“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Možete se dodatno informirati o kolačićima i provjeriti kako ih možete isključiti ili odmah prihvatite instalaciju svih kolačića klikom na "Slažem se".

HR-23000 Zadar, Put Nina 121 , Tel 023 493 740               Radno vrijeme: Ponedjeljak- Petak 08:00 - 16:00                    E-mail: info@studioraster.hr

letci

Posjetnica igra važnu ulogu u razvoju svakog poslovanja. Posjetnica je na prvom mjestu kada se susrećete s potencijalnim kupcima i djeluje kao visoko personalizirani oblik marketinga. Atraktivna, privlačna prilagođena posjetnica sa svim ažuriranim informacijama može privući pozornost vašeg potencijalnog klijenta i pomoći vam da ostanete u njihovom sjećanju.

Možete odabrati dvije veličine, s mogućnošću jednostranog ili dvostranog tiska, različitim opcijama plastificiranja i s opcijom za četvrtaste ili zaobljene kutove. Posjetnice su više od običnog malog komada papira s vašim kontakt podacima, one su trajan dojam o vama, vašem poslovanju i načinu na koji se predstavljate. Visokokvalitetni ispis i konkurentna cijena osigurava da ste na pravom mjestu za naručivanje tiska svoje posjetnice.

  • Birajte između osnovnih vrsta papira, ostale vrste na upit
  • Obostrane ili jednostrane 
  • Zaobljivanje rubova
  • Plastificirane sjajno ili matt
  • Generiranje QR koda

Ukoliko nemate grafičku pripremu u sljedećih nekoliko koraka pokazati ćemo vam kako pravilno napraviti pripremu za tisak posjetnica.